Tarieven en mogelijkheden

Portretfoto's 

Graag een mooie portretfoto aan de muur van bijvoorbeeld  jouw dierbare of geliefde. In het basistarief maak ik aantal mooie digitale foto's met eventuele bewerking.  Deze worden digitaal aangeleverd. Maar ook is het mogelijk om extra opties te kiezen zoals een foto te laten afdrukken op verschillende materialen en of in te lijsten en bijvoorbeeld leuke cadeau artikelen, zoals bijvoorbeeld kussens,  lampen, sleutelhangers. Deze wensen bespreek ik graag persoonlijk en maak op basis van de wensen een offerte.


Prijsindicatie Prijs incl. BTW ( Vanaf)
Portretfoto € 125,-
Familieportret € 150,-
Social media foto's € 125,-
Bedrijfsreportage € 150,-
Dierenreportage € 125,-

Familieportret 

Niets leuker dan je familie vast te leggen op een mooie foto, een blijvende herinnering aan jullie muur. In deze reportage maak ik een aantal digitale foto's met eventuele bewerking.

Deze worden digitaal aangeleverd.

Natuurlijk is het ook mogelijk als extra optie om het op bijvoorbeeld  canvasdoek te laten drukken in zeer goede kwaliteit. Direct klaar om aan de muur te hangen of cadeau te geven.

Het afdrukken op verschillende materialen en producten zijn bijna eindeloos.  Daarom zijn deze opties een persoonlijke keuze en bespreek ik deze graag om vervolgens een offerte te maken.Business Foto´s

Ben jij op zoek naar foto´s voor jouw website voor bv. een sfeer impressie of product foto´s of een bedrijfsreportage om jouw bedrijf uit te lichten op sociale media  of bv. in drukwerk, dan zorg ik zorg voor een aanlevering van hoge kwaliteit foto´s die goed inzetbaar zijn. Goede beelden blijven immers ook langer in het geheugen van jouw klanten. Voor beginnende startende ondernemers die een webpagina of  webwinkel willen beginnen is het ook mogelijk om een basis opbouw te verzorgen om voor een relatief laag bedrag te starten.  Meer info neem contact op via  contact pagina

Social Media Foto's

Social media is een zeer ruim begrip tegenwoordig vandaar een richt prijs. Waar ook bijvoorbeeld  voor 1 a 2 foto kan worden gekozen.

Alles is bespreekbaar om tot het beste idee te komen voor jouw social media.

Wij gaan opzoek naar wat het beste past bij jouw en wat wil je uitstralen of wat wil je bereiken. Dit kunnen foto's zijn van jou persoonlijk of producten maar ook natuurlijk gecombineerd. Daarnaast is het ook mogelijk om start advies te geven en zorg ik natuurlijk dat de foto's bewerkt zijn in de juiste formaten.Zakelijk Portret

Met een goede profielfoto op bv. LinkedIn of cv straal je professionaliteit uit. Je laat zien wie jij bent en waarvoor jij staat en ik zorg dat je dit terug ziet in de foto's. In deze reportage zorg ik voor 10 digitale foto's die gebruiksklaar zijn voor bv. Linkedln.

Bedrijfsreportage

  • Zakelijke portretten van de medewerker(s)
  • Teamfoto
  • Sfeer van het bedrijf
  • Werknemers aan het werk in de ruimte
  • Inclusief fotobewerking 
  • Op aanvraag

Aantal voorbeelden onze klanten.

Website/ Webwinkel ontwerp, logo ontwerp, product foto's, Verpakking ontwerp en social media (advies)

Website ontwerp, webwinkel opbouw, logo ontwerp en social media (advies)

Website/ Webwinkel ontwerp, logo ontwerp, product foto's, Verpakking ontwerp en social media (advies)


Dierenreportage

Van jouw maatje dat gekke, lieve, leuke  lid van de familie kan een mooi portret niet ontbreken en ieder dier met zijn unieke eigenschappen is super leuk om vast te leggen in zijn vertrouwde omgeving. Ik als dieren liefhebber is het te gek om daarbij te helpen.

In deze reportage zorg  ik voor een aantal mooie digitale foto .Deze worden digitaal aangeleverd.

Als extra optie is het mogelijk om het te laten afdrukken op bijvoorbeeld hout, metaal, canvas voor buiten, kussens en nog veel meer.


Reistijd van 15 min. is inbegrepen.

Andere fotoreportage of wensen, neem dan contact op  dan informeer ik je graag naar de mogelijkheden.