Ik ben Micha Papenhuijzen eigenaar van Mphotographer fotografie & grafisch ontwerp.

Een fotograaf die al sinds mijn jonge jaren fotografeert. Mijn vader, die van fotografie hield en vaak in de donkere kamer thuis was om foto's te ontwikkelen die hij had gemaakt, ik groeide op met zijn passie voor fotografie. Zijn creativiteit zit ook in mijn bloed.

De oude manier van fotograferen heeft me altijd bezig gehouden.

Maar ik ben zeker met de tijd meegegaan en ik hou van innovatie met alle digitale technieken en het is super leuk om alles uit mijn camera te halen.  Alle creativiteit die daarbij komt kijken die mij blijft uitdagen om mooie foto´s te maken en ook anderen laat genieten van de foto´s.  Wat ook terug te vinden is in mijn collecties zijn natuurbeelden als echte liefhebber van de natuur schiet ik regelmatig foto's in de natuur en soms net even anders. 

Nu maak ik foto's voor verschillende bedrijven die mijn werk gebruiken in bijvoorbeeld website, catalogus, flyers, verpakkingen, maar mijn werk is ook te vinden op diverse wanden in huiskamers en kantoren. 

Ook voor particulieren ben ik druk in de weer zoals te zien is op de website doe ik ook bijvoorbeeld portret fotografie , huisdieren foto's en familie reportages.

Met vriendelijke groet,

Kind regards,

 

Micha Papenhuijzen

In samenwerking met